Survival of the ugliest…

krs-one-buckshot-survival-skills-cover

De fleste har nok bemærket listen over de tyve dårligste hiphop-covers. Jeg kan dårligt være uenig bortset fra jeg synes de fleste af dem som fx Slam Dunkin Hoes bare er kostelig underholdning uanset den dårlige udførsel… til gengæld blev jeg seriøst overrasket da unge Toobs viste mig coveret til KRS-One og Buckshots ”Survival Skills”. Det er simpelthen utroligt at KRS-One der har episke covers på samtlige BDP album er gået med til det der!

For det første er det ringe photoshop. For det andet ligner det en blanding af Bubber & BS på afveje, Brokeback Mountain og scenen hvor Brandon og Dylan hænger ud over en kløft i Beverly. Og det for 3. er det meget tvivlsomt hvor dygtige overlevere KRS og Buck er i vildmarken eftersom de er vokset op i henholdsvis South Bronx og Brownsville, Brooklyn. C’mon sons! Nå, man skal ikke bedømme en plade på omslaget og der er heldigvis fede numre på “Survival Skills” som fx:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *