Bliver Diggy denne nats Eminem?

diggy

Så er det i aften, at de holder BET Awards. Det er sådan set ikke særlig spændende, det er pænt fesent show. Men sidste år introducerede de med BET Cyphers et ekstra element, der gør det værd at holde øje med. Dengang var det især Black Thought, Mos Def og en tilbagevendende Eminem, der fik folk til at flippe skråt over DJ Premiers breakbeats. I aften skulle de så have et nyt treat med en tagteamkamp med Reverend Run og hans sønner Jojo og Diggy på den ene side mod Ice Cube og hans sønner Doughboy og OMG. Udover det er pissestrengt af Cube at kalde sin søn Doughboy, når han så hvor hårdt dejknægten havde det i Boyz N The Hood, så er det mest spændende ved morgendagens YouTube sensation formentlig ikke om Diggy stjæler showet, men i hvor høj grad han gør det, og om gumpetunge Jojo begynder at græde i processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *