Echo Out udgiver “Spytbakken 5” den 22. oktober – og jeg skal være vært


Så så man lige mig hoste Spytbakken 4 fra begge vinkler, tak Dianna.

Fredag den 22. oktober danner Loppen på Christiania nok engang rammen om en festlig Spytbakken releasefest, og som vært har de bedt ingen ringere end under-taggede om at gentage succesen fra “Spytbakken 4”. I et anfald af “Same procedure as last year miss Sophie?” stiller jeg selvfølgelig op til sjov og spas. Men det faktisk også en slags gravøl, for det er nemlig den sidste i rækken af disse prægtige mixtapes… eller er det nu det det er? Tjek en diskussion her, hvor Kølig Kaj Kool Bandi harsellerer over nutidens mixtapes. Jeg er sikker på det under alle omstændigheder bliver en herrefed aften på Loppen, hvor jeg i bedste Hvid Sjokolade anno 96-stil vil spørge “Er Loppen på toppen?” og muligvis følge op med et par “Huh-hah Hvid Sjokolade”-opråb. Tjek drengenes hjemmeside for info og nedlastning af det oprindelige bånd, og se SupaJans temanummer for den splintersidste udgivelse i rækken her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *