Wu-Tang møder Sopranos i et hul i jorden sidst på ugen på Manhattan

Her er et lille glimt jeg havde glemt fra min og Per V’s tur til New York. Vi var primært taget derover for Rock The Bells, men der sker jo også meget andet. Blandt andet var der End of the weak freestyle challenge, som er en klub der kører hver søndag på lower Manhattan. Per havde trukket lidt inspiration fra deres koncept til Freestyle Freekshow, så vi tænkte det kunne være skægt at tjekke i levende live. It was, selvom der ikke blev freestylet så meget. Det foregår i en ret mørk hule, hvor håbefulde mc’s får et par minutter til at showcase deres skills, hvilket de gør godt, men ikke hovedeksploderende underholdende. Det blev det til gengæld da dj’en Vinyl Ritchie (VINYL RITCHIE!!!) inviterede Fuck Your Lyfe crew fra Killer Coney Izland på scenen. Vi havde nok regnet med en flok klovne fra byen, der mest er kendt for sin forlystelsespark, men en farverig blanding af Wu-Tang Clan og Sopranos strømmede op på den lille scene. De spyttede som om det galt deres og vores liv, og alle havde deres Immortal Technique maskingevær-flow kørende. Selv pigerne!

Tjek en video med nogle minutter af det timelange cypher her:

Sjovt nok mødte jeg Immortal Tech to dage efter, og kunne fortælle ham, at der var en del der rappede som ham til End of the Weak… “I get that a lot” grinede han bare. Hvis du vil høre mere Fuck Your Lyfe er der mulighed for at tjekke den navnkundige Nems Murderfest her.

3 tanker om “Wu-Tang møder Sopranos i et hul i jorden sidst på ugen på Manhattan”

 1. Det var nemlig lige præcis der jeg – og måske også Per – kendte det fra. Haha, til din sjove Pumpkinhead historie du fortalte engang.

 2. Først og fremmest, så er det altid en fornøjelse at læse din blog. Har læst den længe, har bare aldrig fået kommenteret på den :-)

  Nems og FYL-crew er en sjov blanding af mennesker generelt, og jeg misunder jer vældig meget for at have polevet EOW generelt, men også hele det crew.

  Hvis det har interesse, har Nems også et par battles i bagagen, dog ikke freestyle.

  Nems vs Marv Won (dude fra 8 Mile deleted scenes) her: http://www.youtube.com/watch?v=lLDgsI2BJEY&feature=related – en battle fra Who Wanna Battle, som blev afholdt af Proof (RIP) og Bizarre i the D. Begge mc’s er hårdtspyttende, og det er en super fed battle!

  En anden er Nems vs. Mic Assassin (engelsk rapper). Gutter shit, det kan høres her: http://www.youtube.com/watch?v=UW9nPm7DHCs (fra dengang hvor briterne kørte battlescenen, shiieeet)

  peace
  moooorten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *