Så så man lige mig blive owned af Nik & Jay :-/

Jo det er ganske rigtigt #FF aka FollowFriday på Twitter, og i den anledning synes jeg da godt man kan følge det danske svar på Odd Future Wolf Gang Kill Them Alle-lederen Tyler, The Creator, nemlig Kesi fra B.O.C., der er kommet på Twitter og for tiden for både undergrunden og øjensynligt også pladeselskaberne til at brænde sammen over, at der endelig sker noget nyt i dansk hiphop. Også Pato har for et øjeblik forladt sin sorte stinkeost og sneget sig ud i Cyberspace, og i anledningen af jeg var på vinderholdet til Den Hvide Lektie skal man da også følge MC. Til gengæld skal man ikke følge Nik&Jay. For da jeg synes jeg ville gøre mig sjov på deres bekostning, fik jeg ordentlig hurtigt svar på tiltale…

Back story er, at jeg til MC’s Fight Night 2002 sagde noget i stil med “Du er helt sikkert gay, og laver sange med Nik & Jay / Så allesammen synger gay-ay-ay / lad vær at fuck med PTA-ay-ay-ay.” Det gik ret godt hjem på tidspunktet da Nik & Jay først lige var begyndt at røre på sig, men jeg allerede havde forudset at de ville sælge herre ud i årene fremover. At de så med tiden har forvandlet sig til et fænomen, man ikke kan andet end elske med en hvis ærefrygt for hvor gennemført de har domineret dansk musik indtil Rasmus Seebach’s skanky kæreste slukkede telefonen er en anden sag. Don’t follow!

6 tanker om “Så så man lige mig blive owned af Nik & Jay :-/”

  1. Men hey, du har da fået din egen blog siden 2002, så lidt videre er du da kommet. Good for you.

  2. Aaarh, ganske vist har de domineret dansk musik, men de har gjort det ved at lave de samme to numre om og om igen, så jeg ved ikke hvem der ikke er kommet videre. Jeg ville hellere ha en gylden mic stående på reolen end en guldplade for at sælge 9 millioner eksemplarer af “Boing boing hot hot pop pop lækker lækker” samt deres andet store hit “Jeg kender en lille handicappet incestramt pige der græder fordi hendes siamesiske tvilling begik selvmord”

  3. Ouch, you just got knocked the fuck out…

    @ Kenneth… Jeg har et par gyldne mics hjemme på hylden, så hvis du kan skaffe guldpladen for Boing Boing, så er jeg sikkert klar på en bytter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *