Nardwuar interviewer Tech N9ne – og det gjorde jeg også engang

Nej, jeg behøver selvfølgelig ikke poste hvert eneste Nardwuar-interview. I har efterhånden gennemskuet at alt hvad manden rører ved bliver til det fineste journalistiske bladguld, som man kan folde omkring sig og føle sig som Kong Midas der piller næse. Men dette interview med Tech N9ne er alligevel ekstragodt, da kemien mellem de to, og ikke mindst Tech’s sidekick Krizz Kaliko fungerer perfekt – husk at se med helt til posedown efter “doot doodle-doot”. Jeg var i øvrigt selv så heldig at snakke med de skøre kugler til Roskilde Festival sidste år, hvor Kansas City’s stoltheder også var i knaldgo’ form. Det kom der en fin artikel ud af, men interviewet er så skægt, at jeg synes det fortjener at blive set i levende billeder også. Tjek nedenfor – inkl. gatecrashing fra L.O.C. og det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *