Supernatural freestyler Rock The Bells programmet

Bedst som vi lige havde snakket om Rock The Bells fra sidste år, offentliggør hiphopfestivalen årets program. Det gør de på vildeste vis, nemlig ved at lade freestyle-legende Supernatural rappe sig igennem hele listen af optrædende (ligesom sidste år).

Jeg kan ikke huske jeg har set federe siden C-Style stillede op til DM i Rap 98 og gennemgik listen af Århus-deltagere og rappede følgende “Medfødt Hypostage? / Hmmm, jeg kan godt li’ pistache!” som jeg altid mindes når jeg spiser pistache-is. Jeg får næppe skrabet pengene sammen til at tage afsted igen, og programmet i år er ikke heeeelt ligeså fedt som sidste år, men mon ikke klokkerne kommer til at ringe, når Nas skal på scenen til Raekwons “Verbal Intercourse” fra “Only built 4 Cuban linx…”

En tanke om “Supernatural freestyler Rock The Bells programmet”

  1. “Illmatic”, “Only Built 4 Cuban Linx” “Liquid Swords”, “Enta Da Stage”, “The Infamous” og “Miseducation of Lauryn Hill” i fuld længde. Black Star, Random Axe, Slaughtahouse og Souls of Mischief oven i hatten.
    Jeg dirrer af begejstring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *