“Rakim told me” at han spiller i Danmark på fredag

Rakim spiller i Danmark på fredag, ovenfor kan du se ham sige det selv. Han er på Europa-tour og anmeldelserne har været strålende. Jeg har været så heldig, at få lov at skrive lidt af promo-teksten. Den kan du læse, når du klikker dig hen for købe billetter til Vega-koncerten her. (skynd dig, der er kun 45 tilbage!)

Mig og Per V så i øvrigt The God spille til Rock The Bells i New York sidste år, hvor han fremførte hele “Paid in Full” debuten samt lidt ekstra lækkerier. Du kan læse hele smøren derfra her, eller blot nøjes med ordene om Rakim her…
RAKIM: TØR OG GENERT GUD PÅ MIKROFONEN

Næste mand på mikrofonen var The God Rakim Allah, der havde allieret sig med DJ Technician. Det viste sig at være et klogt move, for al den interaktion Rakim virkede for genert stod Technician for, og han leverede klart dagens bedste dj-performance både hvad angår skills og interaktion med publikum. Til nok især DJ Technicians ros skal siges at sæt-listen var rigtig lækker. Da han spillede ”Mahogany” gled den direkte over i Rakim’s feature fra ”Truth Hurts” og numre som ”It’s been a long time”, ”Guess Who’s Back” og gæstefeaturen fra ”The Watcher” var også inkluderet. Vi fik som lovet alle numrene fra ”Paid in Full” dog blev ”Chinese Arithmetic” og ”Eric B Is On The Cut” bare scratchet hurtigt ind og ud som en slags indforstået joke om ingen gad høre instrumentalnumrene, der highlighter Eric B’s mangel på dj-evner. Især ”Move the crowd” og ”Check out my melody” som Rakim leverede mod slutningen fungerede fantastisk, men det var stadig som om han ligesom Slick Rick ikke rigtig fyldte scenen ud. Det er ikke til at komme udenom, at Rakim er pænt tør på scenen, og nok havde passet bedre til et (mindre) lokale. Til sidst røg der dog et smil af ham, da han forsøgte sig som dj, og serverede et noget haltende cutback. ”I told ya I was kinda rusty, my dude” grinede han. Desværre sluttede optrædenen ret brat, da Ra spurgte om han havde tid til at spille mere og fik et nej…det nærmer sig vel blasfemi. Han kom dog tilbage og lavede et nummer til og luskede så ud igen. Peace Ra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *