Blast from the past: Den Gale Pose på Jazzhouse anno 96/97

For ikke så længe siden så jeg Per Vers spille på Jazzhouse. Det gjorde han med en dj, en back-up sangerinde, en back-up rapper/sanger/human beat boxer, et gospelkor og en blæsersektion iført (L)EGO-hoveder. Sådan var det ikke i 90’erne. Dengang havde man, hvis man var heldig, et DAT-bånd, en back-up rapper og en bøtte brintoverilte til at afblege garnet før scene-tid. Her spoler vi tilbage til omkring 96-97, hvor Den Gale Pose netop har udgivet deres fantastiske “Mod Rov”-album og Jokeren optræder til festivallen Beat Back Racism på Jazzhouse. Clemens, der som den eneste ikke er afbleget, men til gengæld har klippet dreadsne af, er med som back-up og buster sit vers fra “Nik Med Nakken”, DJ Ma-Tight-Ass styrer scratches og DAT-bånd og Tv Kurt optog det hele. Næppe deres bedste optræden, men stadig latterligt fedt at rejse tilbage til dengang Jokeren vrængede sine rim ud i en stadig uovertruffen flabet stil.

En tanke om “Blast from the past: Den Gale Pose på Jazzhouse anno 96/97”

  1. “og en bøtte brintoverilte til at afblege garnet før scene-tid.”

    Hahahaha…det er fandme sjovt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *