Så er der “Dis Torsten”-weekend resten af ugen


Jo, jeg spildte 10 minutter i photoshop på at distorte deres sticker med mit bovlamme slogan

Bor man i KBH og har man bare lidt af en gadedreng (m/k) i maven, er der nok ikke mange grunde til at blive indendørs de næste fire dage hvor festen rykker up på streeten. Jeg har trukket i nogle tråde og sørget for mine yndlingsrappere kommer til at spille de næste dage, så det bliver blandt andet til et tjek på BOC Crew , J-Spliff og Talkback. Jeg skal til gadefest i Saxogade og jeg håber også at kunne tjekke Stretch Armstrong fra det infamøse 89.tech9 show, hvor han og Bobitto introducerede verden for Wu-Tang, Big L, Mobb Deep og så videre og så videre. Men lige nu glæder jeg mig mest til at ramme Adidas’ Distortion af Pilestræde hvor Young Guns (Graded, AK47 og Peter Plus) soundclasher med de gamle garvede hunde fra CPH All Stars (Typhoon, Phase 5 og DJ Nut). Umiddelbart en fair og lige kamp, men jeg forudsiger Nut godt kunne bruge ufine tricks, så lad os se hvad der sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *