Tuborg-Ånden bitet fra Dos Equis’ “Most interesting man in the world”

“There’s a sign at the door – no biting allowed” rappede Masta Ace på “The Symphony” for i hiphop-kredse har en blatant kopi uden at give ordentlig respekt alle dage været en dødssynd. Til gengæld er der en anden regel, der hedder “jeg var den første i Danmark til at…”, som betyder at så længe man bare biter fra udlandet er Eazy-E’s hellige grav velforvaret. Sådan er det åbenbart også i reklamebranchen, hvor Tuborg’s nye “Ånden i flasken”-figur ved første øjekast minder om Rytteriet tilsat lidt Austin Powers. Men fra voice-over til vittigheder til hovedperson er der godt nok mange sammenfald med den mexicansk-amerikanske Dos Equis’ “Most interesting man in the world”. Døm selv.

En tanke om “Tuborg-Ånden bitet fra Dos Equis’ “Most interesting man in the world””

  1. overhovedet ikke, måske en lille smule inspireret, men det er jo altid godt at blive inspireret af andre gode værker, om vi snakker reklame, kunst eller rap. :) nice Dos Equis’ by the way, den danske når den kun til sokkerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *