UBEHAGELIGT! Dansk Pro Wrestling streamer på nettet

Så er der gode nyheder til os, der elsker at sidde og råbe SHITNEY! af de danske wrestlere, når de optræder i de flotteste idrætssale provinsen har at tilbyde. For hvis man ikke lige har råd og tid til at tage til Vild Vinter i højborgen Langå til eller Hedeslag~! i Horsens, så er der nu mulighed for at følge med på nettet. Jo, man har kunne se lidt on and off på lokal-tv stationerne, men altid med fare for det var blevet erstattet af enten schlager-time eller Live-pigen eller andet ubehageligt.

Nu kan man så følge med på nettet for 99 dask for tre måneders fuldfed underholdning. Du kan tjekke en teaser ovenfor, og ellers følge med via www.dpwtv.dk, men husk der er stadig ikke noget der slår, at stå sammen med en flok frådende landsbytosser på 10-11 år skråle “SLÅ HAM IHJEL, KOOL KREDE!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *