A’ hva’ sagde du den skulle hedde Coolio?!

Så var jeg i gang med at rydde op på kontoret/børneværelset/kartoffelkælderen. Jeg fandt et godt gammelt The Source blad, med et fantastisk Gang Starr interview lige før Mass Appeal Hard To Earn albummet udkom. Der var også et dejligt interview med Doug E Fresh, der storhittede med “A-ight”, så det hed selvfølgelig “Everything’s gonna be a-ight”. Desuden fik Nas 5 mics for Illmatic og blablabla…

Og så havde Tommy Boy vanen tro købt bagsiden til reklame for deres seneste udgivelse. Denne gang for den spritnye artist Coolio, der tidligere blot var kendt fra WC & Da Maad Circle samt et crazy moment i Yo! MTV Raps, hvor han bumrushede Fab 5 Freddy under indspilningen af soundtracket til “Poetic Justice”. Nu havde han scoret et hit med “Fantastic Voyage”, hvor videoen i sandhed er en klassiker fra krøltoppen, selvom den var godt stjålet af viben fra Snoop Dogg’s Doggystyle. Nå, men det der sprang i øjnene var dog ikke Coolio’s frisure, men derimod titlen på hans kommende album, for det skulle nemlig hedde:

“OUT DA CLOSET”!!!! Haha. Hæhæ. No hohomo. Jeg ved ikke om Coolio havde planer om at springe ud, eller om Compton-brandmanden simpelthen bare var så gangsta han ikke anede, det kunne have en dobbeltbetydning. Under alle omstændigheder fik albummet den mindre kontroversielle, men mere kriminelle titel. “It takes a Thief”. Men lad os bare lure “Fantastic Voyage” alligeveller!

5 tanker om “A’ hva’ sagde du den skulle hedde Coolio?!”

  1. Endnu en af de last-minute sløjfede albumtitler, ligesom Jungle Brothers “Straight out the closet” og NWAs klassiker “Straight outta da closet”

  2. Den er helt gal med albumtitlerne i dette indlæg – Gang Starr har f.eks. aldrig lavet et album der hed “Mass Appeal”… sorry, ku’ ikke lade være :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *