Per Vers – Fra freestyle dissing til Povl Dissing

Først vandt han MC’s Fight Night to gange i træk og var kongen af freestyle… dissing. Nu har han lavet en sang med Povl… Dissing. For mine penge, er det en meget smuk sang, hvor Per Vers både i og mellem linierne siger noget rimelig heavy shit. Dertil kommer at video og sang spiller umanerlig godt sammen. Dels kan man jo glæde sig over, at der bukkes og takkes og lånes fra gode gamle Højholt som den Nordisk-studerende Perv nu engang var. Og dels er det lille eventyr, om den kejtede kunstner, der så gerne vil folde sig ud som danseur noble, men ikke kan formidle sin skønhed til det etablerede som taget ud af HC Andersen.

Og så er der gode gamle Povl Dissing. Har man set Kalles klatretræ eller Abekongen, husker man stemmen for en perfekt blanding af rolighed og skørhed. Og så er Povl jo nærmest selv billedet på humlebien, der formår det umulige, og uden at være skønsanger leverer skøn sang. Som Allan Olsen engang så ondt rimede om ham i Tårnspringer Thomsen fra Tåstrup: “en mand stod og råbte kom og gi’ en skærv / når borgmesteren løfter de syv små dværge / eller døvstumme Conny der forsøger at dans’ / til Povl Dissing der forsøger at synge imens”.

Læs den fine historie om hvordan Per og Povl hookede op på per.tv og se en behind the scenes optagelse nedenfor…

En tanke om “Per Vers – Fra freestyle dissing til Povl Dissing”

  1. Fedt! Godt skrevet. Nu giver videoen lige en tand mere mening for en illitterær dude som mig. Og Allan Olsens “Sange For Rygere” er på sin vis hip hop for mig.
    Dope video fra den lille perv – og Tomkins!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *