Prodigy leverer Mobb Phonics, Infamous Bonics i Juan Epstein

Her på ptas.dk er der næsten ikke noget vi elsker mere, end at høre Prodigy fra Mobb Deep fortælle røverhistorier. Hvem husker ikke hans lydbogsbiografi, hvor han droppede gems som “we passed by the man’s dead body and walked to the store of 57th avenue, and filled our pockets with bendable WWF figures” og “if someone is waving a shiny chrome gun around he’s obviously trying to scare somebody if he was gonna use it, why would he wave it around”.

Nu har han så besøgt min yndlings hiphop-podcast Juan Epstein i anledningen af Mobb Deep’s nye ep “Black Cocaine” (der er til gratis download) og som forvarsler et album, der skulle komme i februar. Prodigy er i fin form, og gennem en time forklarer om alt fra de teenagetøser han deflorerede, da han gik på danseskole og til hvor mange lydmænd, han er blevet nødt til at give knyttere gennem sin karriere. Det sjoveste er dog delen, hvor han brækker ned, hvorfor rapperne fra westcoast gangsta-gruppen South Central Cartel hedder Prodeje og
Havoc.

Du kan høre interviewet her:
[audio:http://www.rosenbergradio.com/wordpress/podcasts/./juan_epstein/Cipha_Rosenberg-S4EP05-Juan_Epstein.mp3]
Og se en video derfra nedenfor:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *