Bedste beskrivelse af Inspectah Decks vers på “Triumph” nogensinde

Så var det i denne uge, at FBI frigav deres arkiv omkring Ol’ Dirty Bastards lettere lyssky aktiviteter. Ifølge SpolOp’s recap talte hans forbrydelser alt fra vold til narko, hvor det dog også er værd at bemærke han blev frikendt i en stribe af de sager, som FBI selv anlagde. Det mest konstruktive frigivelsen affødte var dog en debat på RapSpot om, hvem i Wu-Tang Clan, der rapper bedst. Her havde Morten S Inspectah Deck på en flot 2. plads, og hans begrundelse var så underskøn, at jeg synes I bør tjekke den ud:

“Men når man høre Decks vers på Triumph så er der bare intet der kan matche det. Det er det bedste represent vers der nogensinde er blevet skrevet i hiphoppens historie. Hans flow er traditionelt semi oldskool Rakim agtigt uden så mange svinkeærinder. Han kører bare taktfast derudaf med multirim og storslåede metaforer. Hans ord virker bare som om de mejslet i sten af lynild fra en alvidende guddom.”

Nyd verset ovenfor og tjek RapGenius brække den ned her. I bomb atomically…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *