Glædelig Earth Day: ET phone home-boys

I dag er det øko-dag i Danmark, hvilket de færreste nok har opdaget. Endnu færre ved formentlig at det også er international Earth Day, hvilket betyder noget i retningen af at man skal tænke på jordens ve og vel. Og hvem tænker mere på det end… ET!?

I 1990 indkaldte det søde lille ekstraterrestriale rumvæsen ingen ringere end Quincy Jones samt rapper/skuespiller Fresh Prince (aka Will Smith til de helt unge bloglæsere), rapper/skuespiller Ice-T, rapper/skuespiller Tone Loc, rapper/skuespiller Queen Latifah og rappere/skuespillere Kid’n’Play til at rappe (og ikke skuespille det store) på nummeret “Workin’ Together”. Eftersigende bliver nummeret stadig vist i de amerikanske skoler som en slags samfundsoplysning. Om de unge mennesker husker at smide affaldet i skralderen eller bare skraldgriner over Ice-T der prøver at spille original genbruger ved jeg ikke, men mon ikke et godt grin også er godt for miljøet.

2 tanker om “Glædelig Earth Day: ET phone home-boys”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *