Gratis Information/Inspiration musikmagasin online – featuring PTA

Så er det i dag, at musikmagasinet Information/Inspiration (et navn der kombinerer en avis jeg elsker, og en isenkræmmer jeg hader) rammer nettet.

Fyldt til randen med edutainment, går det i alt sin enkelthed ud på et grafikeren og musikelskeren Mikkel S Dysted aka Flying Hips har udspurgt en flok musiknørder om deres yndlingsmusik, samlet deres svar i et magasin, lavet tilhørende spotifylister og ikke mindst knaldflotte illustrationer (ptas.dk’s nye header stammer fx derfra).

Jeg selv har til min store glæde fået lov at komme med i det fine selskab, og jeg har endda æren af at åbne ballet. Jeg går ud fra det var fordi jeg skød fra hoften og svarende indenfor en times penge. Det betyder også at jeg ikke har fået store helte som Kool Moe Dee, Timbuktu og Allan Olsen med, men omvendt er der en slags kausalitet i svarene (jeg nævner Aesop Rock og Kool Keith flere gange) som jeg godt ka’ li’.

Desuden er det en kæmpe fornøjelse at gå på opdagelse i de andre nørders svar. Det er skægt når der er sammenfald, som at både Spol Op, Per V og jeg nævner samme tårepersernummer, det er overraskende at opdage Joe Zawinul (ham med Birdland) spillede en fremragende koncert i Aalborg lige før sin død, og det er inspirerende at John Coleman, som jeg kun kender som “another soulman” pga “Jazz Thing”, åbenbart er en af saxofonisten Frederik Lundin’s helte.

Jeg håber virkelig der bliver taget godt imod “Information/Inspiration” og jeg glæder mig til at tage mod musikanbefalingerne fra de andre, og forhåbentlig også kommende, bidragydere og håber andre vil tjekke mine ud. Bladet kan læses og downloades på Flyinghips.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *