Kriswontwo & Nappion bryder is og inviterer dig ud at spis’

Først var det John Lennon og Yoko Ono, der sagde glædelig jul og “War is over”. Nu er det Nappion og Kriswontwo, der siger glædelig påske og “War Is Over” på et nyt nummer fra deres fælles-ep “Breaking The Ice” featuring Per Vers.

Jeg har kendt Nappion siden han var bette rapper i Top Notti i 90’erne (og han er for så vidt ikke blevet meget højere, men stadigt dopere). Per har jeg også kendt ordentligt længe, men KrisWonTwo mødte jeg først for nylig til en dejlig jazzkoncert med Anders Koppel og Benjamin Koppel i Valby (som Perv rappede: “double-Koppel-double-trouble” om, hvorefter han begav sig ud i et sindssygt 2 minutters freestyle blackout over Charles Mingus’ “II BS”, det handler det ikke om nu). Udover at være en dybt sympatisk fyr, er han også en dygtig producer, der på “Breaking Ice” fremkalder nogle rigtig fede stemninger og sammen med Nappion laver harmoniske musikstykker, man ikke forventer men forbløffes over.

Men det er ikke det eneste Chris og Kris laver sammen. De laver også mad…

Her laver Nappion Gka Prow Gai

Og her laver Nappion Kaeng Ped Pett Yang

Velbekomme og køb EP’en Breaking Ice på iTunes.

En tanke om “Kriswontwo & Nappion bryder is og inviterer dig ud at spis’”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *