Leaders Of the New School genforenet: PTA lever

Mesterfotografen og hiphopnørden GB gjorde mig opmærksom på en genforening, der ikke har fået alverden af publicity. Da Busta Rhymes spillede til et hiphop-festival i Brooklyn genforenede han sin gode gamle gruppe Leaders Of The New School – et eller i al fald Charlie Brown og Dinco D, Cutmonitor Milo var stadig MIA. De har ikke lavet musik sammen siden Busta’s første soloalbum, og hvor man først troede at Charlie Brown også ville blive en stor stjerne, blandt andet på baggrund af dette episke vers på “Nuttin But Flava” blev han lidt gruppens Marty Jeanetty til Busta’s Shawn Michaels.

Jeg interviewede engang Busta Rhymes til Hiphop.dk og det blev en rimelig noller affære, primært fordi jeg ikke kunne abstrahere fra han svedte alkohol ud af huden i en sådan grad presselokalet stank af courvoisier. Nå, det skal da ikke forhindre mig i at glædes over genforeningen, der forhåbentlig også bringer ny musik med sig. Men hvad spillede de så? De spillede selvfølgelig mit kære MC’s Fight Night walk-in theme; “Case of the PTA”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *