Still Claimin’ Respect: interview med Rakaa Iriscience fra Dilated Peoples

Da the mindblowin’, partyrockin, platform crew Dilated Peoples spillede til Heat på Rust forrige fredag var DJ Typhoon så flink, at give mig lov til at interviewe dem. Efter de havde været live on stage til en maratonkoncert og worked the angles skarpt og præcist, var der dog ikke den helt store interesse for at tale med det globale mediekonglomerat de kalder, ptas.dk så jeg fik lov at snakke med Rakaa Iriscience solo. Det blev til en snak i baggården om stort og småt i næsten en halv time, som jeg her har klippet ned til cirkus 8 action packed minutter. Så hvis du har undret dig over, hvad der ligger bag navnet Iriscience, hvilket bælte han har i Brazilian Jiu Jitsu, hvilket boksernavn han kalder DJ Noize eller andet lækkert må du gerne se med ovenfor.

NB: det er som sagt skudt i en baggård med et digital kamera, så hvis du oplever baggrundsstøj, idiotklipning eller tyk dansk accent på mit engelsk, skyldes det hele disse omstændigheder, og det behøver du ikke kommentere på. Hvis du derimod synes det er fedt med interviews på bloggen må du meget gerne skrive, dele og klappe på skulderen.

Og til dem der læste med hele vejen til bunden er her et fedt billede af mig og Rakaa Iriscience.

En tanke om “Still Claimin’ Respect: interview med Rakaa Iriscience fra Dilated Peoples”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *