Så så man lige mig i teaseren for “Spol Op for Sorte Får”-cypheren

For en god uge siden var jeg en tur forbi Street Mekka og lægge 32 bars ned til det kommende “Spol Op for Sorte Får”-cypher. Det var rene gode vibes, hvor jeg hang ud med old school legender og prøvede teksten af med de nyeste sygeste, præcis som jeg elsker det. Jeg havde skrevet en killer tekst, men ved ikke helt om eksekveringen sad i skabet. I al fald kan jeg konstatere i klippet at jeg holder mikrofonen præcis som jeg plejer.

Det første af de 4 nye cyphers dropper i morgen og jeg håber ikke jeg afslører for meget ved at sige, at jeg er med i det der kommer på fredag.

2 tanker om “Så så man lige mig i teaseren for “Spol Op for Sorte Får”-cypheren”

  1. Nydelig frisure. Enhver svigermors drøm :)
    Glæder mig til at høre linjerne. Det er jo utroligt lidt der findes rundt omkring, når man tænker på hvor godt du faktisk skriver og antal år i gamet. Er der ikke en masse uudgivede tracks? Jeg synes Niels Stampe sagde noget for X antal år siden om at I havde lavet en del, men det kan godt være jeg husker max forkert

  2. Jyllandsringen 500 eller hvad den nu hed florerende for noget tid siden, men ellers er det jo at få fat i Jackmove eller hvad den nu hed der skulle have været på Gadeplan. Har PTA vidst selv haft lagt op, ellers er der jo Spraydezign og diverse kompilationer og 24 Karat, som er på Runforcovers MP3 shop. Historien Bag remixet er vidst også ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *