#10 PTA Meeting: Willie D fra Geto Boys til Aarhus Took It


Mig og Willie D…og Jonny Hefty…thanks Jonny.

Efter jeg havde været frivillig på Aarhus Took It i de spæde år skulle jeg intet lave i festivalen i 2007. Alligevel fik jeg lov at chille backstage og have det rigtig sjovt. Blandt andet fik jeg lov at skænke en fadøl for Willie D fra Geto Boys, der var ankommet til showet fuldstændig uden entorage. Efter jeg havde spurgt ham: “Hey Willie D, would you like a beer, sir?” svarede han “Only if you pour one for my female friends,” hvilket så ville sige cirka alle af hunkøn i backstage lokalet. Kom ikke og sig han ikke er en gentleman. Nåjo, han er ikke en gentleman…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/d/7/ptas.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *