# 9 PTA Meeting: Kimya Dawson i Ideal Bar

Hvis du, ligesom resten af Danmark syntes at være, var sneet inde i dag, er der chance for, at du så “Juno” på TV 2. Den lille quirky’e film om teenagegraviditet er sådan set fin i sig selv, men soundtracket hiver den op på et helt nyt niveau. De fleste af sangene – også dem der bliver fremført af Juno – står Kimya Dawson bag. Hende er der ikke meget teenage-pussenusset over. Hun er en punkrockende sanger-sangskriver med tatoveringer og hår farvet som en candyfloss, og jeg synes hun er guddommeligt sej.

Jeg var så svineheldig at se hende til en fantastisk koncert i Ideal Bar i sommer. Du kan læse den alenlange gengivelse af aftenen her, men hvis du økonomiserer din tid, så hør hvordan det lød da hun sang den fantastiske, gåsehudsfremkaldende “Walk Like Thunder” – mit og Per Vers’ yndlingstudenummer live i den lillebitte bar mens vi sad i skrædderstilling og flæbede i kor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *