# 13 PTA Meeting: Last Emperor til Aarhus Took It

Last Emperor er ubetinget den flinkeste rapper jeg nogensinde har mødt, og jeg var lige ved ikke at møde ham. Jeg skulle have hentet ham i lufthavnen i Tirstrup i forbindelse med hans optræden til Aarhus Took It i 2004 men pludselig var han væk, og de vidste heller ikke i Kastrup hvad der var blevet af den kloge rapper fra The People’s Republic of West Philadelphia. Det viste sig så at han havde misset flyet men bare hoppet på et tog gennem “the beautiful rural parts of Denmark” og ellers sad og hang ud på banegården i Aarhus.

Han ville gerne møde nogle andre hiphoppere, så jeg trak ham op til DJ Static, hvor vi hang ud og lavede dette interview. Static fik også besøg af Nat ill og de tre klikkede så godt at de dagen efter indspillede nedenstående voldfede nummer. Men ikke før vi havde slået Jonny Hefty og Jøden i bordfodbold. Monumental!

En tanke om “# 13 PTA Meeting: Last Emperor til Aarhus Took It”

  1. TLE skal bare overtales til at begynde igen! Og jeg er så pissed over, at han aflyste i 2007 tror jeg det var – og så fuck at Jus Allah sagde, at det var legal issues, han skulle være kommet!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *