#14 PTA Meeting: The Game i Store Vega

Da vi skulle lave forside til DUBCNN #3 var der mange forskellige muligheder for både Jokeren og Niarn var på vej med nyt album. Vi valgte dog at holde det ordentlig westcoast, da vi fik mulighed for at lave et interview med The Game, dengang det var fedt at få den slags muligheder (ej ok, det er stadig fedt, hans nye album er dope).

Unge Daniel Vangsgård guidede mig og en dengang ganske ukendt stjernefotograf i svøb, Kenneth Nguyen, ned i The Games gemakker, hvor vi snakkede i 20 minutter om hvem der er den mest konsistente rapper i verden (Jay-Z) og andet nørdet hiphop. Højdepunktet var da en ung groupie fandt sit kamera frem, og Game kigger på hende og tørt konstaterer: “Eyo bitch, take a picture and I’ma break yo camera”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *