#4 PTA Meeting: Donald D The Syndicate Snyper udenfor Vega

Efter jeg for nogle år siden havde interviewet Method Man tænkte jeg at min aften næppe kunne blive federe. Men der tog jeg grueligt fejl, for jeg stødte ind i ingen ringere end Donald D The Syndicate Snyper. Ham har jeg været fan af lige siden han dukkede op på de Rhyme Syndicate possecuts som Ice-T altid smed på sine plader. Han har en dejlig mørk stemme og som en af de originale Zulu Nation Kings er hans rap-stil funderet i en old school æstetik med en hardcore kant.

Som om det ikke var fedt nok i sig selv, havde Donald D stor optur over at blive genkendt så vi brød ud i en spontan opførsel af hans vers fra “Fly By” fra Ice-T’s “OG” album. Det var gudesmukt og jeg er sikker på det lød ligeså fedt som i videoen her…

Det gør det i hvert fald inde i mit hoved. “Donald D the smuggler, going for the jugular, firing while police sirins”. Åh gud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *