Bossen og Bumsen “Op til jul” video gravet frem fra gemmerne

Nummeret har altid levet en slags lillebror-tilværelse i skyggen af evergreenen “Jul det’ cool” men faktisk er “Op til jul” fra Bossen (aka Chief One fra RBC) og Bumsen (aka Jazzy Haz fra Østkyst Hustlers) et rigtig vellykket juletrack. Jazzy Haz lavede i forhold til tiden (1991) sindssygt avancerede rim…
“Hvad jeg føle var der ikke noget særligt ved / det var besværlighed / med ting der lå hulter til bulter / i folkemassen var der hele tiden tumulter / okulte, ord svæved’, der var mange knyttede næver / man var bange for at få tæv og, et par brækkede kæber” Bum.

Før Hustlerne blev en realitet med Peyk mindes jeg også at Chief fik hevet Jazzy og Bossy med på nummeret “Nede på min grill igen” – hvis nogen har det må I hjertensgerne poste det. Efterfølgende synes jeg lidt Jazzys ret rablende rap-stil er blevet tøjlet af Peyks dygtige men stramme struktur. Nå, under alle omstændigheder har “Op til jul” det fortrin i forhold til “Jul det’ cool” at der er lavet en video til det. Den har ikke været nem at finde – indtil nu. For Chief One har lagt den på YouTube så alle kan nyde et væld af Raiders og Redskinsjakker og sågar få et glimt af Boogie Preben i fuld effekt.

2 tanker om “Bossen og Bumsen “Op til jul” video gravet frem fra gemmerne”

  1. Utroligt gode observationer angående Jazzy etc.!!! Jeg sidder og brøler WORD ind i min skærm!

    Ærgeligt at Bossen & Bumsen LPen aldrig kom, som der vist var lagt ret alvorligt op til

  2. BoogiePreben, Apple Store og Graffitimuren ved Ryparken..
    Avs for et nostallagitrip… Godt snittet unge Peter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *