#3 PTA meeting: min ven Michael fra Volbeat på Vega

Jeg er stor fan af Dropkick Murphies. De spiller boston-irsk punk med rimelig meget høvl på og så hedder de noget med dropkick. What’s not to like. Det samme er Michael fra Volbeat, og alle de gange jeg har været til Dropkick Murphies koncert har han også været der. Han var tilmed flink nok til at posere på et billede, hvor jeg poser som punkrocker, mens Voxen Simon var 100 år om at få kameraet til at virke. Derfor har jeg siden refereret til ham som “min ven Michael fra Volbeat”, selvom jeg sjældent får sat deres plader på.

Nå, apropos Dropkick Murphys (hvis plader jeg tit får sat på) er de aktuelle med et vol-fedt (høhø) julenummer for tiden. Tjek her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *