Ali Sufis julekalender featuring hiphop, The Simpsons og wrestling-ekspert

Ali Sufi fra NyVest er et rummeligt menneske. Mens det diskuteres om der både kan være juletræer og eidfester i landets boligforeninger har det originale sorte får lavet sin egen julekalender aka Xillkalender. Her kan man følge hans gøren og laden, og den unge rapper/akademiker/aktivist kommer viden om. Blandt andet rendte han ind i mig på McDonald’s ved Folehaven i Valby, hvor jeg fik lov at fortælle lidt om det nye Run For Cover Magazine. Samme dag havde jeg lige fået trukket en visdomstand ud og bedøvelsen satte sig forskellige steder i løbet af dagen og pudsigt nok var min tunge følelsesløs under det meste af snakken. Men man kan da i det mindste se min Wu-Tang hue.

Følg julekalenderen på Ali Sufi’s facebook. Han er desuden aktuel med westcoast nummeret “Tryk Replay” som du kan tjekke videoen til nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *