Støt “Leftovers” og opdag alt det fede musik du ikke vidste kom i 2012

Hiphopanmelderen Jeppe Barslund fra den navnkundige blog hiphopanmeldelser.blogspot.dk har de sidste 2 år udgivet nogkle fornemme opsamlinger med undergrundshiphop af den slags, som man som regel skal grave lidt efter og fordybe sig i, men så også får en fantastisk musikalsk oplevelse som tak for besværet. Det har han også tænkt sig at gøre for det forgangne år med “Leftovers 2012”, men han har brug for vores hjælp.

Det koster nemlig ikke bare blod, sved og tårer, men også cash money at lave sådan en opsamling, og derfor har han på Boomerang startet en indsamling som skal hjælpe med at få finansieret projektet. Så hvis du også godt kunne tænke dig et soundtrack af fuldfed hiphop du ikke anede eksisterede men i virkeligheden var bedre end det bras du selv hørte i ‘012, så kast nogle håndører efter “Leftovers 2012” her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *