Nik & Jay: Mød Nick & Jay

Har du også gået og grublet over, hvor det nu er Nik & Jay har fået deres ikoniske alias fra? Ghostface Killah har fået sit navn fra en kung-fu film, MF Doom har kigget til Marvel-helten Dortor Doom og gode gamle Luke Campbell introducerede sig skamløst på Miami Bass-scenen som Luke Skyywalker (bemærk dobbelt-y), men Nik & Jay, det klinger da ikke bekendt… eller gør det?

I F. Scott Fitzgerald’s mesterstykke “The Great Gatsby” følger vi fortælleren Nick, der i de brølerende 1920’ere introduceres for rigmanden Gatsby… Jay Gatsby! Om Niklas og Jannick har skænket det en tanke, skal jeg ikke kunne sige, men pudsigt er det, at de to himmelstormere er navnebrødre med karakterer der beskriver den nyrige klasses indtræden på scenen. Nu bliver romanen så filmatiseret – igen – og vil jeg godt sætte penge på du ikke kan undlade at drage paralleller mellem jeres nyklassiske drenge Nik & Jay og gode gamle Nick Carraway og Jay Gatsby.

Boing boing, biyatches!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *