4Pro sætter verdensrekord i tøjskift

Sidste fredag mødte jeg 4Pro på cykelbroen ved Valby St. Her var han ved at filme ny video med sin homie, der viste sig at være Mr Mo fra Kaliber – manden bag 2012’s stærkeste hook, hvis du skulle spørge fra nogen.

De var i færd med at lave billedside til westcoastbangeren “Smiler til fjender” med musik leveret af Luxxx aka Lukkefar. Stor var min overraskelse da videoen allerede droppede forleden. Der er fuld gas på 4Pro, der i stort set alle scener stormer frem mod kameraet og skifter tøj flere gange end gode gamle Ezi-Cut gjorde i How To Be A DJ-instruktions VHS’en (kan I huske den? hvor man vidste man skulle spole frem til der hvor Ezi havde Karl Kani-kluns på, hvis man ville lære at lave swing beat…). Nå, nok snak, her er videoen…

En tanke om “4Pro sætter verdensrekord i tøjskift”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *