NB: Masta Ace på Rust er udsolgt for vildt – kom ikke til hiphoptid

Son of a b¡tch! Jeg mener Son of Yvonne!

Når Masta Ace spiller på Rust på torsdag bliver det for fulde huse. Det havde de fleste nok regnet med. Da han spillede der sidst var der i al fald kø til langt ud på Guldbergsgade, så jeg måtte snotgrædende cykle hjem igen. Denne gang bliver det endnu vildere, for det viser sig, at der er flere der har printet billet ud til gratiskoncerten end der er kapacitet til på natklubben. Derfor bliver dørene lukket, når Rust er fyldt og der kommer altså til at stå nogen tilbage med billet og lang næse. SÅ DROP HIPHOPTID OG KOM I GOD TID!

Det kan man selvfølgelig godt blive gal i skralden over, så for at lette på stemningen, har jeg postet et fedt billede fra dengang jeg hang ud med Masta Ace for 10 år siden. Jeg har taget 30 kilo siden dengang og Ace ligner fuldstændig sig selv. God koncert.

mastaaceandfanbigger

PS: skulle du ikke have billet er der mulighed for at møde Masta Ace til en artist talk i Pumpehuset allerede klokken 16 på torsdag. Mere info på Face. Sådan her så det ud sidst da han droppede science i Næstved – bemærk den for vilde Long Hot Summer-mural:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *