Har afdøde Tim Dog lige været i Norge?!

For en times tid siden lækkede den norske producerlegende Tommy Tee et nyt track. Det er ret spændende i selv for for nylig tweetede han hashtagget #BBB2, så noget kunne tyde på han er i gang med en opfølger til sit klassiske album “Bonds, Beats & Beliefs”. Men det er ekstra interessant at bemærke hvem gæsterne på nummeret er, det er nemlig ingen ringere end Kool Keith og… Tim Dog?!

Tim Dog der som bekendt skulle være død af komplikationer i forbindelse med sin sukkersyge har længe været rygtedes levende. Mange af dem han angiveligt har svindlet for store summer penge er i hvert fald ikke helt sikre på hunden er død og begravet. Hvor aktivt der søges efter Timmy ved jeg faktisk ikke, men det lader til han i bedste “Find Holger”-stil bevæger sig verden rundt, nu er han jo fx dukket op i Norge.

Nummeret “Falsified”, handler ironisk nok om at lyve så bukserne brænder. Tim Dogs vers er skåret over den klassiske “I don’t believe you”-skabelon, så der er en hel klar mulighed for at indspillede det før sin påståede død. Men Kool Keith går mere direkte til vaflerne: “Tim Dog is alive, a cornball made the rumour, the press said he died, ABC News called, CBS News calls me, NBC News calls me, the magazines all call me – it’s falsified!”. Nu er kaptajn Keith ret beset skingrende skør, men derfor kan der jo stadigvæk godt være noget om snakken. I al fald er dette næppe det sidste bjæf, vi har hørt fra Timothy. Nyd nummeret nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *