Never headbutt a Samoan: PTA som Boo-Yaa T.R.I.B.E. til Faith No More Jam

Så så man lige mig være hele Boo Yaa T.R.I.B.E., da Faith No More Jam spillede på High Voltage i lørdags. Jeg var af kringelkrogede omveje blevet spurgt om jeg havde lyst til at give “Another Body Murdered” et skud. Selvom jeg er en bleg dansker på sølle 90 kilogram, og ikke fem tonstunge vrede samoanere fra East L.A., svarede jeg naturligvis “but of course”. Hvem har ikke lyst til at være respected in the hood like a G?!

Til trods for vi kun nåede en enkelt øver før aftenen, sad nummeret uhyggelig hårdt i skabet. Jeg blev endda, som man kan se i klippet nedenfor, nødt til høfligt at puffe en begejstret stage invader af scenen. Heldigvis gik jeg ikke Action Bronson på ham med et judo leg sweep, og heldigvis tog han det pænt, da han fik rejst sig og rappede med på hele andet vers.

Resten af koncerten var (også) fantastisk. Faith No More Jam er udover at være nogle flinke fyre, utroligt tight og hvis man lukker øjnene er det somme tider som at opleve Mike Patton og drengene give den slæde. Jeg har kun oplevet de andre Faith No More til rock i Tangkrogen i 1995, og da jeg var så teenagefuld, at jeg ikke kan huske den koncert, vælger jeg at synes denne var bedre!

Det var desværre afskedskoncerten for Faith No More Jam. Men jeg kan selvfølgelig bare starte Boo Yaa T.R.I.B.E. Jam og invitere dem til at feature. Er der nogen der vil være med?

Her er 20 sindssyge sekunder fra optrædnen, som den største Faith No More fan jeg kender – Voksen Simon – optog…

Og her er “de rigtige” Faith No More og Boo Yaa T.R.I.B.E. med deres version…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *