40 år: Tillykke med følleren hiphop…


Lars Pank med en fødselsdagshilsen til hiphop.

I dag bliver Hulk Hogan 60 år. Det er lidt sørgerligt. Til gengæld er fantastisk at der også er en anden der fylder rundt. Hiphop bliver nemlig officielt 40 år gammel. Grunden til man kan sætte datoen for hiphops fødsel så præcist til den 11. august 1973, er at det var på denne dag Kool Herc spillede til sin storesøsters back to school party oppe i The Bronx og således kickstartede block party-kulturen. Du kan se flyeren herunder.

Jeg skrev et længere indlæg om Kool Herc, da han havde problemer med sygdom men han er tilsyneladende blevet rask. I al fald spillede han live så sent som i går og det er jo gudesmukt. Tillykke med følleren hiphop… ses til hiphop!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *