*Breaking news* PTA: Nu også som Vanguard-konferencier

Så er det sgu rimelig officielt. Unge Auto Tune Nej Tak er blevet hyret som Vanguard-vært til lørdagens hiphop-programmo. Det vil sige jeg får lov at sende Marvelous Mosell, Loop Troop Rockers, Pony Blod, Pharoahe Monch, Malk De Koijn, De La Soul, MF Doom og motherflucking Wu-Tang Clan på scenen i Sønder Marken!!!

Det er jo kæmpe, kæmpe, kæmpe stort, men betyder desværre også at de der er blevet lovet pza i forbindelse med Vanguard-opvarmning desværre må finde et andet sted at proviantere. Sorry homeboys m/k. :-/

Herfra skal der i al fald lyde et megahøjt:

TILLYKKE MED FESTIVALEN – SES TIL HIPHOP!

Mere info om det hele på vanguard-festival.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *