At lide for realheden: MC Shan x Yo MTV Raps! x Puma jacket

“You love to hear the story, again and again…” Som det vil være den trofaste bloglæser bekendt, var jeg helt ude af mig selv da Puma i 2007 offentliggjorde at de ville lave en Puma x Yo MTV Raps! kollektion med ikoniske rappere som Big Daddy Kane, Doug E Fresh, MC Shan samt selvfølgelig værterne Dr Dre og Ed Lover, hvor hver kunstner fik lov til at pryde et par Puma Clyde. Oveni hatten lavede de endda særlige t-shirts, trøjer og hatte til at promote kollektionen, men dem så jeg dog aldrig noget til i virkeligheden.

Jeg troede derfor aldrig jeg ville komme til at eje nogle af disse, indtil jeg for et par uger siden stod i et baglokale i en skoforretning i Chania på Kreta, hvor der mellem Panatinaikos og Olympiakos-trøjerne pludselig åbenbarede sig en MC Shan x Yo MTV Raps! x Puma jacket, lavet i et klassisk design, så man fuldstændig ligner en breakdansende biltyv fra Queens Bridge anno 1985. Den kostede fornærmende få euro, så naturligvis måtte jeg eje den. Problemet er bare at den er størrelse L… og endda en lille, stram størrelse L. Så nu vil jeg bruge resten af året på at tabe 10 kilo, så jeg med stolthed kan bære min fine, nye trøje. “You should reach for your goal cause I’m reaching for mine!”

Her er en stribe fantastiske numre med KRS-One’s ærkefjende MC Shan…

The BridgeDown By Law

Beat Biter

Kill That Noise

I Ran The Game

Penile Reunion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *