Marvelous Mosell er den bedste… danser

Jeg så en regnbue, da jeg cyklede hjem og tænkte det var en slags bonus verden gav mig for at cykle hjem i regnvejr. Ha! Der var meget større bonus i vente. Miggidy Marvelous Mosell har nemlig været så nådig, at velsigne os med en indspillet version af nummeret, der væltede Vanguard Festival, da han optrådte der i sommers. Som jeg husker det indledte han det med noget i stil med “Her er et nummer, der handler om jeg tog til en fest og opdagede jeg var verdens bedste danser”. Mere præcist kan det næppe siges.

Det kommer næppe som nogen overraskelse at han har samplet Sister Sledge “He’s The Greatest Dancer” men det Mosell’esque univers den havner i er simpelthen så overvældende medrivende, og jeg kan kun anbefale at se det fremført live også for han er, hvis ikke verdens bedste, så i al fald en sej, selvsikker danser. Den indspillede version har fede cuts fra mentor Tue Track fra Pony Blod som Mosell turnerer med for tiden. De rammer blandt andet Copenhagen Jazz House den 22. og 23. november. I øvrigt kan man – vist for første gang – se en Mosell-cameo i den sammenklippede video. Tjek den ovenfor os se et fedt billede af mig og Mosell efter jumpet…

“Mine fødder var som tazmanske djævle / pigerne drak ævlebævle / men de spilte nedad sig selv / da de så min dans var exceptionel!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *