Ponyblod og Marvelous Mosell afslutter danmarksturné på Jazzhouse


“Vigilante – ene mand i stand til at stoppe en elefant, jeg’ en Superman, ikke en suppleant!”

En af årets store musikalske overraskelser og oplevelser har været Ponyblodsbrødrene Tue Track og Khal Allan. Af en eller anden grund var jeg så heldig, at få albummet et stykke tid før det droppede, og jeg vidste allerede på det tidspunkt, at det ville blive et af de store værker i 2013.

Nu har de, efter de blandt andet har spillet på Roskilde Festival og Vanguard, været på en større turné landet rundt sammen med ingen ringere end Marvelous Mosell, den selvskabte nyfortolker af old school storytelling hiphop, og denne turné afsluttes på Jazzhouse i aften, hvor de i parentes bemærket også spillede i går. Med opvarrmning fra SuparDejen tror jeg ikke det kunne blive en smukkere oplevelse, når det kommer til beats og rim, så det ville jeg ikke misse for noget som helst.

Som appetizer er der fx kommet en fejende flot video til et af mine yndlingsnumre fra PonyBlod albummet, nemlig “Transformer” som du kan se ovenfor. De bruger den legendariske flydende Spike Lee Dolly-Cam effekt, og det passer perfekt til nummeret. Der er også udkommet en hel remixet version af Ponyblod albummet under titlen “Ponyblod – Påny”, inklusiv nyt gæstevers fra Marvelous himself. Stream det nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *