Kool Bandi udgiver 7 tommer med wifebeater


Kool Bandi og unge PTA. Bemærk Kool G Rap 12’er øverst – sælger de også det i din boghandel?!

Forleden var jeg på et drønhyggeligt visit Rubæks Bøger på Nørrebro. Personager som Tue Track og Marni Mand listede omkring i den lille boghandel og desuden kiggede en af hovedkræfterne bag RapSpots DemoSpot projekt, Johnnylund, også forbi.

Virakken skyldtes at Kool Bandi aka Kølig Kaj var taget til hovedstaden for at sælge sin nye 7-tommer “Vil Du Være Min / Spurve”. “Vil du være min” er der video til som jeg tidligere har postet, og det er jo lidt af et catchy radiohit, men “Spurve” har der ikke tidligere været så megen snak om. Jeg synes det er et sindssygt fedt, atmosfærisk og spændende nummer. Så selvfølgelig ræsede jeg hen til Jægersborggade for at købe 7’eren, som Kool Bandi har pakket ind i en lille fancy papir-wifebeater.

Desuden kvitterede han med en hyggelig snak om Jylland, Chalbandiez, prodbånd og beef, og så kunne den dag næppe være gået bedre. Kool Bandi har for tiden gang i en Boomerang-kampagne, hvor man med små og store bidrag kan støtte tilblivelsen af hans kommende udgivelse “Lokaliseringen”. Du kan læse mere om den her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *