Juju The Junkyard Dog fra Beatnuts fyldte 22 på Rust

Så gik det hverken værre eller bedre end at Corona, Queens’ store sønner, Psycho Les og Juju the Junkyard Dog fra Beatnuts ramte Rust for et par uger siden. Jeg har set dem cirka alle de gange de har spillet i Danmark, og jeg kan rapportere, at der ikke er sket en skid. Det gør heller ikke så meget, som Juju engang forklarede mig “The hits come and go, the hard shit lasts forever”.

Tidligere på Rust har de stillet op med Juju som primær mikrofonkontrollør og Psycho Les til at styre afviklingen af musikken – hvor han havde særlige lydeffekter som bomber, smadret glas og heksehyl med. Denne gang byttede de, så Juju var Serato-DJ, hvilket han klarede fint – med mindre, sjove indslag som at råbe “zigga-zigga-zigga” i mikrofonen i stedet for at scratche rigtigt. Desuden var der en løbende joke om at Juju ville fylde 22 ved midnat. Det morede de sig meget med, og da klokken slog 12, dansede Juju The Junkyard glædesstrålende ud foran pladespillerne med en fødselsdags-Hennessey i knytnæven. Det tog jeg en masse billeder af, som I kan nyde i ptas.dk’s nye gallerifunktion nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *