Jeg har en SuparDejen-vinyl i min Helt Sikkert pladetask’!

Så kom den smukke dag, hvor hele landet nu kan købe SuparDejens blot andet soloalbum med titlen “King kong”. Spørger du mig står hans solodebut “Intelligens Uden Konsistens” som noget af det ypperste dansksprogede rapmusik scenen nogensinde har set, og comebacket med “King kong” har været skønt at følge.

Jeg er så heldig at have et bittelille vers på pladen, så køber du skiven på dobbelt blodrød vinyl eller ligeså blodrødt kassettebånd får du altså det med i købet. Skiven kan blandt andet købes supar-billigt (tøhø) hos Runforcover.

Supardejen er desuden ude med ny video til nummeret “Show Must Go On”, hvor han ikke overraskende sampler Queen-klassikeren, men måske mere overraskende selv spiller helte-spade til sidst. Rock’n’roll! Videoen er instrueret af Solkongen der laver nogle æstetisk knaldflotte sager, og så kan det jo ikke blive bedre. Se videoen nedenfor.

PS: Er du hurtig kan du fange Sup Sup når han rocker Børneteatret på Christiania sammen med MC Meller i aften. Mere info her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *