Radio: når hiphoppere tager misk-mask-maske på

“I ska’ bare bruge masker! Masker!” råbte Humleridderne engang i fordomstid. Og lige op til fastelavn har jeg været så heldig, at være med i et radioindslag, der handler om maskering i hiphop.

I forbindelse med den britiske gruppe Four Owls havde rocket på Christiania var de blevet interviewet af rapperen Emil fra Næstveds DeFaktor, der i sin egenskab af universitetsstuderende har et radioprojekt kørende med sine studiekammerater.

De skulle have “ekspertviden” om maskering i hiphop-historien, så over en kop kaffe fik jeg droppet tung science om Humpty Hump og MF Doom, MFS og Odense Assholes ikke mindst Karen Blixens “På din maske skal jeg kende dig”-citat og Bakhtins teori om karnevalisme. Jojo, man er vel college dropout.

Hør indslaget her…

PS: Jo, det er mig med MF Doom maske. Hvad?

En tanke om “Radio: når hiphoppere tager misk-mask-maske på”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *