Min personlige træner J-Spliff fejrer “Større end alting” på Ideal Bar fredag aften

Nicolas Dalby, underbloggende og J-Spliff bobler over af hiphop-begejstring til Vanguard Festival

Et af de mest episke mennesker jeg kender er J-Spliff. Det er utroligt han ikke er brasilianer, for de larger than life-følelser han formår at krænge ud er ingen ringere end Vitor Belfort værdig. Han er en femtedel af supergruppen Majors, han er veteran som engelsksproget rapper og han er en certified partystarter, når han får sin BangDing på i selskab med Temu og Wafande. Nåja, og så har han af et par omgange ageret min personlige træner og forsøgt at piske min sørgelige røv i form.

Det gik ikke så godt, til gengæld kunne jeg følge tilblivelsen af hans album “Større end alting”, det første fra ham på dansk, hvor han hiver alle fra LOC til Shaka Loveless og Danni Toma ind over. Det er flot musik, det har noget på hjerte og selvom det, som altid med den eklektiske herre, bevæger sig i mange retninger, nød jeg det fra start til slut. Du kan købe albummet på iTunes og læse mere om det på facebook.

Men du kan også høre det live fredag aften på Vegas Ideal Bar, hvor Spliffy holder releasekoncert med band, gæster og alt muligt lækkert. Køb billetter her, og mød op og støt noget god dansk hiphop! Varm eventuelt op ved at lytte til nummeret “Over broen” feat. Wafande (som min mor tror hedder Van Damme) nedenfor…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *