(Gen)se Unge Auto Tune Nej Tak i Jeopardy“It is my destiny to triumph magnificently on that show”
fortæller Rosie Perez om quizshowet Jeopardy til Woody Harrelson i White Men Can’t Jump. Jeg tror den film fik en del drenge til at købe basketballstøvler og træne hook shots. Jeg købte troligt World Almanac år efter år og trænede i paratviden. Og i sommers, da de relancerede Jeopardy på TV3 begyndte jeg at chikanere værten Adam Duvå Hall med tweets som Rosie Perez-quotet og af lignende karakter. Jeg blev ringet op, jeg kom til casting, jeg kom med i quizzen, og fandme om det så ikke viste sig, at min destiny ville være absolut intet at vide om Formel 1…

Det er jo som udgangspunkt altid ærgerligt ikke at vinde, men det var hammersjovt at være med. Egentlig er jeg mest bitter over mine pausefreestyles ikke kom med i programmet og at jeg af en eller anden grund ser ret sur ud. Reaktionerne har også været sjove at følge, især at selv min ven Noller aka Niarn aka Mr Vask Dit Kød lige gjorde sig lystig på min bekostning.

Du kan se showet kl. 14 i dag på TV 3 eller også kan du bruge linker nedenfor – jeg er med fra omkring 18-minuttermærket. Og husk som Rosie Perez også siger: “Sometimes when you win, you really lose, and sometimes when you lose, you really win.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *