Støtter Nicky Minaj Mitt Romney?

Mens John McCain havde store problemer med at finde støtter blandt hiphopperne – faktisk var det tætteste han kom på det nok Daddy Yankee – så har Mitt Romney nu fået støtte fra en uventet kant. Det er ingen ringere end Alladin herself, Nicky Minaj, der har rappet: “I’m a Republican voting for Mitt Romney / You lazy bitches are fucking up the economy / Out in Miami I be chillin’ with a zombie”. Hør nummeret her.

Nu kunne man påstå at det jo nok bare er et metafor for at Nicky er ordentlig rig og hendes konkurrenter som fx Lil Kim ikke skaber vækst nok i samfundet. Og hun hænger jo trods alt nok heller ikke ud med en zombie IRL. Men det er stadig en besynderlig statement, der ikke går særlig godt i tråd med tidligere tiders rapper-endorsements. Da Eazy-E fx besøgte det Hvide Hus påstod han at det blot var for at se om han kunne komme tæt nok på George Bush Sr til at stikke ham ned.

Hvad siger I… er det en regulær støtte, et frækt ordspil eller bare en hjernedød uigennemtænkt linie?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *