Hør Danmarks dybeste possecut fremført live på lørdag

“Lær at rap, før du rapper, rapper” Så har Machacha aka Mattæus fra Takt&Tone / Helt Sikkert Crew / Sherif snart sit andet soloalbum ude. Efter alt at dømme bliver det en rimelig vild affære, for på det ene nummer er der feature fra Noize, på næste er der feature fra Eagger og på possecuttet “Gaffatape” er der feature fra damn near alle rappere i det ganske danske. Det vil sige bortset fra mig, men jeg har også opbrugt min kvote af gaffatape rim, da jeg rimede det på After Eight til Fight Night 01.

På lørdag den 16./2. er der en slags releasefest på Stengade for hans nye plade “Liv” der udkommer den 25. februar. I den forbindelse spiller ham og drengene hele “Gaffatape” live og desuden er Khalazer og Benal også på programmet. Old school new school, no school rule. Se eventet her.

Skal du varme op til lørdag kan du tjekke de tre første videoer nedenfor og husk at den nye single feat Eagger kan købes her

Machacha feat. Noize: Stingermissil

Machacha feat. Grandjean: Torden fra en skyfri himmel

Machacha feat. alle: Gaffatape

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *