BODYSLAM! Pro Wrestling i Aarhus lørdag aften

12938248_555050691341962_5595807032357884994_n

Så er det nu BodySlam! Pro Wrestling rammer Train i Århus. Jeg ville supergerne have været en tur hjemme og se det fantastiske show, men jeg har lovet at anmelde Nelly (HAHA!) i Vega. Det er jo megaskuffende, at jeg ikke får lov at se Michael Fynne være turned up, Tank sende modstanderne op og flyve, Martin Miguel rå “Surprise, motherfucker” i luften og i særdeleshed bliver det frusterende ikke at kunne kigge efter Grace.

Jeg hev derfor fra i ceremonimester Michael Madsen, for at høre hvad folket kan forvente i byen der er Danish for Progress…

“Det bliver en historisk aften. En mixed tag team match, der kører med ondt blod som brændstof efter hvad Emeritus gjorde ved Rick the Prick på Skråen i Aalborg i januar. Der skal krones en Bodyslam mester. De tre kampe i de indledende runder har alle potentiale til at stjæle showet – og det er kampe der både showcaser dansk wrestlings historie og dens fremtid. Vi går både old school og new school! Jeg garanterer, at det bliver et crazy show, og jeg håber Århus er klar til at feste med os som de var til Bodyslams debut i august. Jeg skal gøre mit til at piske en stemning op og glæder mig allerede til showets indledende BODY! – SLAM! call n response”

Hvis man vil se Michael Madsen pumpe stemningen op, kan det ved selvsyn konstateres i dette klip nedenfor, og ellers kan hele showet fra Aalborg købes på Vimeo for en slik.

Arrangementet foregår på Train klokken 20.00, der er billetter på Ticketmaster og mere info på Facebook. – ses til headlock!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *